Shaklee National Conference 2017

Bismillahirrahmanirrahim.

 

Seperti biasa, setiap tahun Shaklee akan mengumpulkan semua pengedar dan ketua-ketua (Leaders). Jadinya, pada tahun ini, ia telah berlangsung di Sunway Convention Centre pada 29 April yang lalu.

 

Shaklee NC 2017

Ok. CY tahu. Patutnya CY kena update la kan aktiviti pada hari kejadian kan. Gegambar semasa di Shaklee NC 2017 #shakleeNC2017. Tapi malangnya, untuk kali ini, CY tidak dapat hadir. Memang sedih sangat sebab CY kempunan nak tengok my laling dear friend, Master Lyna Noh bagi sharing. Adoyai. Nak buat macamana, bila datang hal keluarga, makanya itulah keutamaan. Walaupun hal extended family.

 

Kenapa Shaklee adakan National Conference ni?

Majlis ini diadakan untuk menghargai penat lelah Leaders yang telah mencapai peningkatan berdasarkan kriteria yang disyaratkan. Melalui majlis ini juga, para pengedar dapat berkumpul dan bertemu dengan pengedar dari kumpulan lain untuk bertukar pandangan dan berkongsi rahsia.

Pada NC kali ini, kesemua New Master Coordinators untuk Cycle 2016/2017 diraikan sekaligus. Mereka diberi kesempatan untuk berkongsi rahsia kejayaan mereka dalam waktu yang pendek. Dengar-dengar, ada 6 orang New Master Coordinators

Jadinya, buat rakan-rakan pengedar lain, jangan lepaskan peluang untuk hadiri Shaklee National Conference pada masa akan datang ya!

2 Comments

 • Raihan

  03/05/2017 at 11:18 pm Reply

  Pegi juga. Tp tak dpt stay lama2 bawak anak kecik. Best sbb dpt goodies mug comel.hehe..

  • admin

   05/05/2017 at 10:17 am Reply

   Tu la… Bab dapat goodie bag tu pun buat orang teruja nak pergi kan… Nak wat camne…

Post a Comment