Kesihatan bermula dari rumah

Shaklee tiada duta khas…

Posted by on Oct 21, 2014 in All About Shaklee, Bisnes Shaklee | 0 comments

Shaklee tiada duta khas – Ya, Shaklee Malaysia tidak pernah melantik mana-mana individu untuk menjadi duta Shaklee Malaysia! Semakin hari, Shaklee telah mendapat tempat di hati rakyat Malaysia.


Ramai yang telah mendaftar diri sebagai ahli Shaklee. Ada yang mendaftar kerana ingin mendapatkan produk pada harga ahli, bahkan ada juga yang mendaftar kerana ingin menjana pendapatan melalui Shaklee! Shaklee kini telah menarik minat ramai orang untuk mendekatinya.

Antara yang menjadi ahli Shaklee ialah Rita Rudaini. Beliau memang dah lama menjadi pengguna Shaklee. Mulanya untuk anak-anaknya. Kini beliau menggunakannya dan kemudian mendaftar. Bukan itu sahaja, Rita Rudaini juga telah aktif dalam bisnes Shaklee!


Shaklee tidak membayar mana-mana artis untuk menjadi duta. Mereka lakukannya kerana mereka telah mempercayai produk ini. Dan mereka menjalankan bisnes ini kerana mereka yakin Shaklee mampu membantu mereka dan orang lain. Duta sebenar Shaklee ialah pengguna dan pengedar itu sendiri. Anda bagaimana? Sedang mencari produk yang sesuai dengan anda? Atau sedang mencari bisnes yang sesuai dengan anda?


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *