Kesihatan bermula dari rumah

Posts Tagged "Bisnes Shaklee"

Shaklee’s Community Health Event

Posted by on May 6, 2017 in All About Shaklee, Jurnal Kesihatan | 0 comments

Bismillahirrahmanirrahim.   Hari ni dan esok, dan juga pada 20-21 Mei, akan berlangsung acara kesihatan until komuniti. Yang diadakan di HO Shaklee yang baru iaitu di Sunway GEO.   Banyak acara akan berlangsung, seperti : – pemeriksaan kesihatan – pemeriksaan kulit – ceramah kesihatan Ada juga diadakan cabutan bertuah.   Jom jom pakat p ramai-ramai. Bawa kawan, bawa saudara, bawa...

Read More

Banyak hadiah menarik!

Posted by on May 3, 2017 in Promosi Bulanan | 0 comments

Bismillahirrahmanirrahim.   Pada bulan Mei ini, pihak pengurusan Shaklee tidak mengadakan promosi produk. Tetapi mereka menawarkan hadiah yang lebih menarik lagi. Untuk peminat SET DETOX, korang mesti suka dengan bekas ni. Bekas kedap udara untuk kegunaan harian. Terutamanya yang membawa bekal makanan ke tempat kerja. Beli Set Detox, dan jangan lupa beli bekas tu ya. Oh ya, harga yang tertera di poster ialah HARGA AHLI, makanya untuk mendapatkan produk pada harga AHLI, cepat daftar dengan...

Read More

Shaklee National Conference 2017

Posted by on May 1, 2017 in All About Shaklee, Bisnes Shaklee | 2 comments

Bismillahirrahmanirrahim.   Seperti biasa, setiap tahun Shaklee akan mengumpulkan semua pengedar dan ketua-ketua (Leaders). Jadinya, pada tahun ini, ia telah berlangsung di Sunway Convention Centre pada 29 April yang lalu.   Ok. CY tahu. Patutnya CY kena update la kan aktiviti pada hari kejadian kan. Gegambar semasa di Shaklee NC 2017 #shakleeNC2017. Tapi malangnya, untuk kali ini, CY tidak dapat hadir. Memang sedih sangat sebab CY kempunan nak tengok my laling dear friend, Master...

Read More

Harga BAHARU mulai Mei 2017

Posted by on May 1, 2017 in All About Shaklee, Bisnes Shaklee | 0 comments

Bismillahirrahmanirrahim.     Mulai 1 Mei 2017, ada perubahan harga pada produk-produk Shaklee. Hampir 12 tahun Shaklee tidak membuat sebarang perubahan harga (GST tu bukan Shaklee yang buat eh..).   Kalau nak diikutkan, harga produk Shaklee sebenarnya masih murah kalau nak dibandingkan dengan kualiti produk. Setiap bahan yang digunakan until menghasilkan sesuatu produk it perlu melalui hampir 300 ujian sebelum ia boleh digunakan.   Sebab itu, apabila Ada produk yang perlu...

Read More

New concept for Shaklee

Posted by on Apr 28, 2017 in All About Shaklee, Bisnes Shaklee | 0 comments

Bismillahirrahmanirrahim   Alhamdulillah. Dapat juga ke Shaklee HO yang baru. Kalau yang di Pinnacle dulu, CY sampai pada hari pertama. Kali ni CY sampai pada hari ketiga. Untuk kali ini, Shaklee bawa konsep baru. Yang sebenarnya telah digunapakai oleh syarikat-syarikat lain. Mungkin juga ia akan berkembang ke branch pula. Konsep baru ini ialah konsep retail. Pelanggan atau pengedar boleh terus dapatkan produk tanpa perlu is borang. Sekiranya anda datang tanpa ID (maksudnya belum jadi...

Read More