Kesihatan bermula dari rumah

Bisnes Shaklee

now browsing by tag

 
 

Shaklee’s Community Health Event

Bismillahirrahmanirrahim.

 

Hari ni dan esok, dan juga pada 20-21 Mei, akan berlangsung acara kesihatan until komuniti. Yang diadakan di HO Shaklee yang baru iaitu di Sunway GEO.

Community Health Event

 

Banyak acara akan berlangsung, seperti :

– pemeriksaan kesihatan

– pemeriksaan kulit

– ceramah kesihatan

Ada juga diadakan cabutan bertuah.

 

Jom jom pakat p ramai-ramai. Bawa kawan, bawa saudara, bawa teman!

Banyak hadiah menarik!

Bismillahirrahmanirrahim.

 

Pada bulan Mei ini, pihak pengurusan Shaklee tidak mengadakan promosi produk. Tetapi mereka menawarkan hadiah yang lebih menarik lagi.

Untuk peminat SET DETOX, korang mesti suka dengan bekas ni. Bekas kedap udara untuk kegunaan harian. Terutamanya yang membawa bekal makanan ke tempat kerja. Beli Set Detox, dan jangan lupa beli bekas tu ya.

Oh ya, harga yang tertera di poster ialah HARGA AHLI, makanya untuk mendapatkan produk pada harga AHLI, cepat daftar dengan CY tau.

Promosi Mei 2017

 

Ok, walapun korang mendaftar tu sebab nak beli Set Detox, sayangnya korang tak dapat le nak merembat bekas di bawah ni. Udah syaratnya gitu. Tapi kalau nak jugak, boleh le tambah 100UV lagi dan PWP bekas yang dalam poster tu.

Promosi Mei 2017

 

Sekarangkan, masih awal bulan. Tadi dah daftar dengan 100UV, lepas tu beli pula Set Detox 197UV. WOW!! UV terkumpul dah jadi 297 UV. Mantap. Dah lepas bonus 5%.

Ok, pastinya korang dah pernah guna produk kan. Jadinya, share la apa kebaikan yang korang dah dapat tu Kat kengkawan. Kengkawan opis, kengkawan masa sekolah dulu.  Alkisah, diorang pun sukaaaaa sangat dengan sharing korang tu dan diaorang pun nak consume gak.

Makanya, korang kumpul order. Kumpul punya kumpul, dapatla 250UV! Wowwy! Hebat. Bila dah Ada 250UV, jadi dengan in, LAYAK lah korang nak beli blender merah macam dalam poster tu. Memang mengancam warnanya kan. (Pasaipa depa tak buat blender kaler hijau?)

Promosi Mei 2017

 

Tu diaaaa. Kemain banyak la barang premium yang korang kumpul. Dalam satu bulan, dah kumpul 3 barang premium. Memang best sangat! Best ke best?

So, jangan tunggu lama. Cepat-cepat WASAP CY eh. 0192712601 CY tunggu ni.

 

 

 

Shaklee National Conference 2017

Bismillahirrahmanirrahim.

 

Seperti biasa, setiap tahun Shaklee akan mengumpulkan semua pengedar dan ketua-ketua (Leaders). Jadinya, pada tahun ini, ia telah berlangsung di Sunway Convention Centre pada 29 April yang lalu.

 

Shaklee NC 2017

Ok. CY tahu. Patutnya CY kena update la kan aktiviti pada hari kejadian kan. Gegambar semasa di Shaklee NC 2017 #shakleeNC2017. Tapi malangnya, untuk kali ini, CY tidak dapat hadir. Memang sedih sangat sebab CY kempunan nak tengok my laling dear friend, Master Lyna Noh bagi sharing. Adoyai. Nak buat macamana, bila datang hal keluarga, makanya itulah keutamaan. Walaupun hal extended family.

 

Kenapa Shaklee adakan National Conference ni?

Majlis ini diadakan untuk menghargai penat lelah Leaders yang telah mencapai peningkatan berdasarkan kriteria yang disyaratkan. Melalui majlis ini juga, para pengedar dapat berkumpul dan bertemu dengan pengedar dari kumpulan lain untuk bertukar pandangan dan berkongsi rahsia.

Pada NC kali ini, kesemua New Master Coordinators untuk Cycle 2016/2017 diraikan sekaligus. Mereka diberi kesempatan untuk berkongsi rahsia kejayaan mereka dalam waktu yang pendek. Dengar-dengar, ada 6 orang New Master Coordinators

Jadinya, buat rakan-rakan pengedar lain, jangan lepaskan peluang untuk hadiri Shaklee National Conference pada masa akan datang ya!