Kesihatan bermula dari rumah

detox

now browsing by tag

 
 

Banyak hadiah menarik!

Bismillahirrahmanirrahim.

 

Pada bulan Mei ini, pihak pengurusan Shaklee tidak mengadakan promosi produk. Tetapi mereka menawarkan hadiah yang lebih menarik lagi.

Untuk peminat SET DETOX, korang mesti suka dengan bekas ni. Bekas kedap udara untuk kegunaan harian. Terutamanya yang membawa bekal makanan ke tempat kerja. Beli Set Detox, dan jangan lupa beli bekas tu ya.

Oh ya, harga yang tertera di poster ialah HARGA AHLI, makanya untuk mendapatkan produk pada harga AHLI, cepat daftar dengan CY tau.

Promosi Mei 2017

 

Ok, walapun korang mendaftar tu sebab nak beli Set Detox, sayangnya korang tak dapat le nak merembat bekas di bawah ni. Udah syaratnya gitu. Tapi kalau nak jugak, boleh le tambah 100UV lagi dan PWP bekas yang dalam poster tu.

Promosi Mei 2017

 

Sekarangkan, masih awal bulan. Tadi dah daftar dengan 100UV, lepas tu beli pula Set Detox 197UV. WOW!! UV terkumpul dah jadi 297 UV. Mantap. Dah lepas bonus 5%.

Ok, pastinya korang dah pernah guna produk kan. Jadinya, share la apa kebaikan yang korang dah dapat tu Kat kengkawan. Kengkawan opis, kengkawan masa sekolah dulu.  Alkisah, diorang pun sukaaaaa sangat dengan sharing korang tu dan diaorang pun nak consume gak.

Makanya, korang kumpul order. Kumpul punya kumpul, dapatla 250UV! Wowwy! Hebat. Bila dah Ada 250UV, jadi dengan in, LAYAK lah korang nak beli blender merah macam dalam poster tu. Memang mengancam warnanya kan. (Pasaipa depa tak buat blender kaler hijau?)

Promosi Mei 2017

 

Tu diaaaa. Kemain banyak la barang premium yang korang kumpul. Dalam satu bulan, dah kumpul 3 barang premium. Memang best sangat! Best ke best?

So, jangan tunggu lama. Cepat-cepat WASAP CY eh. 0192712601 CY tunggu ni.

 

 

 

Promosi FEBRUARI 2017

feb

feb

 

Alhamdulillah.

Seronok betul bila dengar promosi Shaklee bulan ni. Memang banyak orang akan suka. Untuk ibu yang sedang hamil. Untuk ibu yang sedang menyusukan. Untuk yang sedang detox. Untuk yang ada masalah sendi. Untuk pelajar.

Untuk kepakaran CikYut iaitu bab hamil dan menyusu. Memang CikYut akan cadangkan produk di atas.

Untuk ibu-ibu yang sedang hamil, kalian memang disarankan untuk terus consume OSTEMATRIX sejak dari awal kehamilan dan teruskan consume selepas melahirkan. Lepas proses kelahiran, tambahkan dengan Alfalfa dan untuk membantu ibu-ibu dalam proses penyusuan.

Ohya, untuk pembelian Alfalfa dan Lecithin (promosi beli 1 percuma 1) ni, tarikh luput nya ialah

  • Alfalfa (S)-expiry aug 17
  • Alfalfa (L)-expiry june 17
  • Lecithin-expiry april 17

Kalau korang nak buat pembelian terus, boleh KLIK gambar di bawah ya. ~Easy peasy~

order-sekarang-juga

 

Sebarang pertanyaan dan konsultansi, boleh hubungi

CikYut 0192712601