Kesihatan bermula dari rumah

Posts Tagged "penggalak penyusuan"

Susu ‘drop’ selepas cuti panjang…

Posted by on Jul 8, 2017 in Jurnal Penyusuan | 0 comments

Ok, lama gila kot tak menulis mengenai penyusuan. Almaklumlah budak kecik dah 4 tahun. Orang kata kalau nak naik syeikh cerita pasal penyusuan CY kena mengandung dan beranak lagi… Huhahuhahua.. Moga mengandung la CY selepas ni ya. Dah 4 tahun ni, umur pun tak lama lagi nak masuk angka 40. . . Ok, banyak CY baca kat wall, kat group, ibu-ibu ni mengadu, susu drop bila dah naik kerja lepas cuti panjang. Mengepam pada waktu biasa yang diorang dah biasa buat, tapi production masih lagi ke...

Read More

Promosi FEBRUARI 2017

Posted by on Feb 2, 2017 in Promosi Bulanan | 0 comments

Promosi FEBRUARI 2017

  Alhamdulillah. Seronok betul bila dengar promosi Shaklee bulan ni. Memang banyak orang akan suka. Untuk ibu yang sedang hamil. Untuk ibu yang sedang menyusukan. Untuk yang sedang detox. Untuk yang ada masalah sendi. Untuk pelajar. Untuk kepakaran CikYut iaitu bab hamil dan menyusu. Memang CikYut akan cadangkan produk di atas. Untuk ibu-ibu yang sedang hamil, kalian memang disarankan untuk terus consume OSTEMATRIX sejak dari awal kehamilan dan teruskan consume selepas melahirkan. Lepas...

Read More