Kesihatan bermula dari rumah

Shaklee Bandar Baru Bangi

now browsing by tag

 
 

Shaklee’s Community Health Event

Bismillahirrahmanirrahim.

 

Hari ni dan esok, dan juga pada 20-21 Mei, akan berlangsung acara kesihatan until komuniti. Yang diadakan di HO Shaklee yang baru iaitu di Sunway GEO.

Community Health Event

 

Banyak acara akan berlangsung, seperti :

– pemeriksaan kesihatan

– pemeriksaan kulit

– ceramah kesihatan

Ada juga diadakan cabutan bertuah.

 

Jom jom pakat p ramai-ramai. Bawa kawan, bawa saudara, bawa teman!

Shaklee’s Top 10

Bismillahirrahmanirrahim.

 

Tanpa perlu Shaklee senaraikan apakah produk Shaklee paling NGETOP, rasanya ramai yang dah tahu. Ish… Kalau korang tak tahu, maksudnya masih belum femes la Shaklee ni.

Vivix Top Product

 

Yup. Produk paling TOP di Shaklee ialah Vivix. Botolnya kecil aje kalau korang tak pernah tengok. Bak kata pepatah, kecil-kecil cili padi, walaupun kecil tetap berapi.

 

Berikut ialah Carta Top 10 Shaklee.

Top 10

 

Perati bebaik. Tu dia Miss Cantik Kebabom, Cik Vivix. Mengikut rapat, Miss Jelita, Cik ESP. 2 produk ni… Pantang letak, habis aje. Mana taknya, yang nak cantik menawan, makan 2 ni. Yang nak sihat dan cergas, makan 2 ni. Tu yang sokmo Shaklee kena restock tu.

Ok, kalau korang ada apa-apa persoalan yang bermain di mind tu, jangan simpan. Cepat-cepat tanya kat CY eh. KLIK SINI UNTUK RESPON SEGERA!

Cepat tau. CY tunggu.

 

 

Banyak hadiah menarik!

Bismillahirrahmanirrahim.

 

Pada bulan Mei ini, pihak pengurusan Shaklee tidak mengadakan promosi produk. Tetapi mereka menawarkan hadiah yang lebih menarik lagi.

Untuk peminat SET DETOX, korang mesti suka dengan bekas ni. Bekas kedap udara untuk kegunaan harian. Terutamanya yang membawa bekal makanan ke tempat kerja. Beli Set Detox, dan jangan lupa beli bekas tu ya.

Oh ya, harga yang tertera di poster ialah HARGA AHLI, makanya untuk mendapatkan produk pada harga AHLI, cepat daftar dengan CY tau.

Promosi Mei 2017

 

Ok, walapun korang mendaftar tu sebab nak beli Set Detox, sayangnya korang tak dapat le nak merembat bekas di bawah ni. Udah syaratnya gitu. Tapi kalau nak jugak, boleh le tambah 100UV lagi dan PWP bekas yang dalam poster tu.

Promosi Mei 2017

 

Sekarangkan, masih awal bulan. Tadi dah daftar dengan 100UV, lepas tu beli pula Set Detox 197UV. WOW!! UV terkumpul dah jadi 297 UV. Mantap. Dah lepas bonus 5%.

Ok, pastinya korang dah pernah guna produk kan. Jadinya, share la apa kebaikan yang korang dah dapat tu Kat kengkawan. Kengkawan opis, kengkawan masa sekolah dulu.  Alkisah, diorang pun sukaaaaa sangat dengan sharing korang tu dan diaorang pun nak consume gak.

Makanya, korang kumpul order. Kumpul punya kumpul, dapatla 250UV! Wowwy! Hebat. Bila dah Ada 250UV, jadi dengan in, LAYAK lah korang nak beli blender merah macam dalam poster tu. Memang mengancam warnanya kan. (Pasaipa depa tak buat blender kaler hijau?)

Promosi Mei 2017

 

Tu diaaaa. Kemain banyak la barang premium yang korang kumpul. Dalam satu bulan, dah kumpul 3 barang premium. Memang best sangat! Best ke best?

So, jangan tunggu lama. Cepat-cepat WASAP CY eh. 0192712601 CY tunggu ni.