Kesihatan bermula dari rumah

Tenaga baru, Mood baru, ‘Rumah’ baru!!

Posted by on Jun 25, 2011 in Umum | 0 comments

Setelah sekian lama, sekian ketika…bila kita kurang motivasi, hidup rasa layu aje kan.. Tenaga pun macam kurang nak uuummph aja. Alhamdulillah, hari ini tenaga sudah semakin baik. Bila tenaga dah smp level paling atas, mood pun adalah terhebat juga. Hasilnya, blog ni ju mengalami transformasi. Oh ye, tiada lagi perkataan ‘trial pack’ di sini. Ia telah diberi nama baru –> rebranding! Teman2 boleh klik pada Euphoria Mini Packs di atas sana!

Kelebihan & keistimewaannya masih sama. Masih dapat ‘pos percuma‘, masih dapat ‘hadiah percuma‘ (ada ke hadiah yang tak percuma??) Jangan lupa untuk war-warkan perkara baru ini kepada rakan2 yang lain ye. Saya tunggu SMS dan emel kalian!!


 —
Harga di atas adalah tidak termasuk kadar pos rata sebanyak RM10 ke seluruh semenanjung Malaysia dan RM20 untuk Sabah dan Sarawak. Untuk mendapat harga istimewa sila sms atau email kepada saya.

Sekiranya anda berada berdekatan dengan cawangan Shaklee di Wangsa Maju, Shah Alam, Johor Bahru, Kota Bharu, Seberang Jaya atau Kota Kinabalu boleh sms saya di talian 019-2712601 untuk mendapatkan harga istimewa.

Saya menyediakan pek mini kepada mereka yang mempunyai kekangan untuk membeli vitamin. Namun anda perlulah menghantar email kepada saya di ibuaz.shoppe@gmail.com atau PM saya di FB ‘Yusrina Hata‘ dan boleh juga sms kepada saya untuk mendapatkannya

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *