Kesihatan bermula dari rumah

Tentang saya, tentang Shaklee dan tentang $$

Jam sudah menunjukkan angka 12am (16 Januari). Si Bambam masih belum mahu melelapkan matanya. Jadi, ibu yang menjadi peneman setia ini mula nak feeling-feeling pula malam ini. (hihihi) Setiap 14hb setiap bulan merupakan waktu yang ditunggu oleh semua rakan-rakan Euphoria saya. Syukur! Setiap usaha dan keringat yang mengalir akan terbayar pada tarikh keramat ini (hahahaha… macam tarikh apa je kan…) 

MENGAPA SAYA MEMILIH SHAKLEE?

Ya, ramai yang bertanya soalan ini. 
Fuuuh… penat juga nak menjawab ‘kerana’. 
Saya senang untuk memulakan, ‘Bagaimana saya bermula’…

2008, tahun perkenalan saya bersama Shaklee.
Tahun di mana saya ditemukan dengan insan hebat, Kak N.

Permulaan dari ingin menyusukan Si Bambam, dan tidak mahu mengulangi kegagalan kerana tidak berjaya menyusukan Azyana, telah menemukan saya dan Shaklee (of course bertemu insan hebat itu! hihihi) I love you kak! 

Saya cuba kembali ke inbox pertama di antara saya dengan Kak N. Tapi sayang. Saya sudah delete semua message pada tahun 2008. Yang tinggal hanya 2009 ke atas. Saya juga cuba cari message pertama saya melalui topik2 yg ada.. tak jumpa juga! hahahah.. Macam gali harta karun ni tau.. Tapi saya jumpa ini. ‘yus_azlan’ tu, sayalah!!



Re: Tolong saya
Rakan Setia

Info
Dear ibu_zulfa,

ESP tu adalah salah satu produk mlm yang perlu dibeli melalui ahli untuk mendapat harga ahli. Saya boleh tolong belikan if ibu_zulfa mahu cuba. Baru-baru ini yus_azlan antara ibu yang baru mencuba dan beliau mengakui susunya bertambah. Alhamdulillah. Boleh pm saya alamat ibu_zulfa untuk penghantaran jika berminat.

Posted on: 2008/3/10 23:36

Hihihi…

Alhamdulillah, hanya selepas menggunakan Shaklee tidak sampai 24jam, saya telah merasakan kebaikannya. Tidak sampai sebulan, peti ais rumah mak telah penuh dengan stok susu. Yang paling penting lagi, badan terasa SEGAR. Saya mampu untuk bangun di tengah malam, awal pagi untuk sesi mengepam. Dan apabila kembali bekerja, badan tidak terasa cepat penat.

Selepas menjawab ‘bagaimana’, baru dapat ke soalan seterusnya.

‘Mengapa masih dengan Shaklee?’ 

Kerana saya sudah JATUH CINTA, falling in LOVE dengan Shaklee. ooh.. bukan dengan Dr Forest Shaklee tau! Dengan produk Shaklee lah! haiyooo.. kang ada yang silap anggapan pula ni!!

Kerana produk Shaklee, sentiasa SELAMAT, sentiasa BERKESAN dan sentiasa MESRA ALAM. Saya tidak perlu ragu dengan produk ini kerana para saintis Shaklee akan memastikan ketiga-tiga perkara di atas dipatuhi sebelum ia dikeluarkan kepada pengguna. 


MENJANA PENDAPATAN BERSAMA SHAKLEE

Apabila telah menggunakan produk ini selama setahun, saya diajak untuk mendaftarkan diri sebagai Shaklee Independent Distributor. Pada awalnya, saya tidak pasti ke mana arah tuju jodoh saya dengan Shaklee ini (buat lawak tgh malam lagi…). Adakah saya mahu menggunakan ia untuk diri sendiri, atau berkongsi kebaikan yang telah saya dapat bersama orang lain?

Seperti biasa, perkara yang baik jangan disimpan-simpan. Apabila kebaikan Shaklee dikongsi bersama rakan-rakan, tanpa disangka ia telah menjana pendapatan pasif buat saya. 
HANYA DENGAN PERKONGSIAN? 

Ya, sekadar berkongsi. Lama-kelamaan, cerita dari mulut ke mulut, wall ke wall.. kebaikan ini telah diketahui ramai. Dan semakin ramai telah yang mendapat faedahnya. Bukan itu saja, ramai juga yang mahu turut serta berkongsi kebaikan ini dengan orang lain dan seterusnya menjana PENDAPATAN AKTIF/PASIF mereka sendiri.

Apa uniknya Shaklee dan kenapa saya memilih Shaklee? 

1. Shaklee adalah syarikat vitamin yang telah lama berada dalam pasaran. Produknya yang asli dan semulajadi benar-benar menawan hati saya ditambah ia memberi kesan yang hebat pada taraf kesihatan saya dan keluarga. 

2. Ia antara syarikat MLM yang adil. Once dah bergelar pemimpin [ bermula tahap Supervisor] bermakna kita dah break dari upline kita. Oleh kerana Shaklee tidak mengamalkan skim piramid maka bonus kita dibayar mengikut usaha yang kita letakkan. Dalam Shaklee pendapatan kita boleh melebihi pendapatan upline apabila kita berusaha dengan lebih baik. Bukan sahaja pendapatan, malah kita mampu melangkaui pangkat upline kita sekiranya kita rajin berusaha. 

3. Bonus dibayar tidak melalui upline atau mereka yang sponsor kita tetapi ianya langsung dari syarikat. Bonus juga diberi dalam bentuk tunai. Tidak perlu downline untuk mendapat bonus dari syarikat. 

4. Harga produknya sangat berpatutan dan setanding dengan kualiti yang kita bayar. Produk asli dan semulajadi terbukti apabila tiada silikan gel di dalam botol vitamin Shaklee. 



Fuuuh.. panjang lebar. Ok, jom tido dulu! 
Salam sayang!

Berminat untuk mendapatkannya pada HARGA ISTIMEWA
Hubungi saya : Yusrina binti Mohamat Hata (Yus) 
SID : 818055 
SMS/WhatsApp : 019-2712601 
Emel : ibuaz.shoppe@gmail.com 




* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease *

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *