Kesihatan bermula dari rumah

Testimoni : SET D Untuk Kulit Yang Cantik

Posted by on May 20, 2011 in B-Complex, Set D, Vitamin C, Vitamin E | 0 comments

Apa definasi anda untuk kulit yang cantik dan sihat? Segar, mulus, bersih, gebu, bersinar, tiada noda, jerawat mahupun jeragat dan yang pastinya , keadaan kulit juga adakalanya melambangkan keperibadian anda.

Kami di Euphoria Shaklee ada menyediakan set khusus untuk kesihatan dan kecantikan kulit anda dari dalam. SET D (skincare) yang terdiri daripada vitamin B Complex, Vitamin C dan Vitamin E, merupakan gabungan vitamin asas terbaik untuk kulit anda.

Jom baca pengakuan pengguna-pengguna kami tentang SET D ini
Winking smile

Zuera MYzuera
sy br 1week mkn SET D….baguzzzz sgt…tq kak cery…wallawehhh..:)
on Sunday ·LikeUnlike · ·SubscribeUnsubscribe


Zuera MYzuera
hehehhe…tq2…1week guna set d mmg kulit xkering…parut jerawat samar2…but still da jerawat lagi…mula2 mkn vit shaklee ni da satu jerawat timbul tang dahi tp sy wt dono je…terus mkn vits shaklee (vita C,B kompleks n E)..atas pandua…n oleh kak cery…arini dtg keja mmber opis tegur kulit nmpk lain sbb parut2 jerawat dh makin samar2…wow so amazing kan….suke suke suke…sy ke teruskan mkn vita shaklee utk kesan yg berterusan….n kulit sy pun xkering…n yg paling best susu sy pun maintain…n bby dpt nyusu smpai kenyang…ESP….huhu..:)…nyway tqvm buat kak cery yg sudi bg support kt sy…See More
Monday at 3:16pm · LikeUnlike · 2 peopleFai AYie and Sha Shaklee like this.


Azlina Mohd Shafie agreed with u zuera..saya pun sama..comsume set B dan Vit E…(gara-gara teruja baca citer kak arnie..hohoho) then bg tau dkt member saya tgh period..dia pelik eh selalu muka saya berjerawat time2 mcm nie..skrg tak plak..even my boss punya PA pun tegur..muka akak nampak makin cerah la…hehhe..anyway..jerawat yg kuar pun segan2 je..kuar sehari peh tu hilang..tak ada scar bagai..i really2 love vit E…
Tuesday at 9:27am · LikeUnlike · 1 personArnie Ajied likes this.


Izza Fza setuju dgn semua pngguna set d..lps consume set d 4 ari..ada jerawat nak kluar..keesokan pgnya..trus xde jerawat tu..sakit pon xde..pelik bin ajiab..tp tu la yg fza alami..parut2 luka pun makin pudar..mmg beshh…now da msk bln ke2 pnggunaan…kulit muka pon bersih..sbb jerawat segan nak muncul..hehe..
many thnx 2 Ct Nusrat Raihan
^_~

Set D (SKINCARE SET) * RM80 only

  • 30 tabs of B Complex
  • 30 tabs of Vitamin C
  • 30 tabs of Vitamin E


Fullset SET D : RM295.25 (harga semenanjung)
Anda bagaimana? Mahu mencuba vitamin Shaklee? Kami menyediakan trial pack untuk 30 hari consume dengan harga serendah RM80 dan free delivery. Boleh isikan BORANG PESANAN di sini atau sms kan kepada saya 019-2712601

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *