Kesihatan bermula dari rumah

Testimonial : Cyst mengecut!

Posted by on Dec 12, 2011 in Cyst, GLA Complex | 0 comments

Saya mohon maaf terlebih dahulu ya. Di atas keuzuran menguruskan keluarga dan kerja, blog ni telah di auto-postkan dengan beberapa testimoni dan post yang di’salin-lekat’ dari beberapa blog teman saya. Namun saya akan berusaha untuk kembali menulis post yang lebih berinformasi dan berkaitan dengan kesihatan dan penyusuan. 

Baiklah, kita sambung satu lagi post testimoni. Ia datang dari Cik Dilla Roslan.

Sharing:

Petang tadi pegi klinik untuk scan cyst ovariku…kali terakhir scan pada julai lalu, 2.73cm…dan hari ini, 1.4cm!…Syukur Alhamdulillah…..

Doc: Bagus ye, cyst dah kecut…Mcm mana tu? memang xde ubat utk kecutkan cyst ni…
Saya: Err…saya cuma amalkan makan supplement…Shaklee GLA..
Doc: Bagus! Tak payah operate…tak elok pun operate-operate ni…

Alhamdulillah, sesungguhnya Allah jugalah yang berkuasa mencipta dan menghilangkan sesuatu…

Sujud syukur…



Alhamdulillah! Buat mereka yang mengalami masalah yang sama dengan Cik Dilla,boleh email kepada saya di ibuaz.shoppe[@]gmail.com atau sms kan kepada saya 019-2712601 untuk pandangan dan konsultasi percuma.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *