TESTIMONIAL : Talian Hayat buat Kulit Jerawat yang Bernanah!

Adakah anda seorang yang mempunyai masalah kulit yang kronic? Kulit berjerawat yang menanah akibat sinus atau resdung? Pasti anda sedih dan rasa rendah diri untuk berhadapan dengan khalayak ramai, mana taknya, terasa buruknya rupa dan orang sekeliling seakan memperkatakan tentang masalah kulit anda, seolah-olah ingin menjadi kecil seperti sang semut supaya tiada siapa yang perasan kewujudan anda… Jadi jangan biarkan keadaan ini terus membelenggu anda. Dapatkan kembali kulit yang sihat dan kembalikan keyakinan diri anda dengan sesuatu yang EKSKLUSIF yang ingin saya kongsi khas buat pelanggan dan pembaca ‘Sihat bersama IbuAz

Cuba lihat perbezaan pada gambar di bawah ini? 

Buat pengetahuan semua, gambar diatas adalah gambar adik Cik Iffa, Aizat namanya. Adik Cik Iffa mengalami alahan kulit yang sangat teruk sehingga menyebabkan mukanya dan beberapa bahagian kulit di kaki di tumbuhi jerawat yang besar dan menanah. Aizat pernah berselipar ke sekolah kerana tidak boleh menyarungkan kasut sekolah akibat nanah di kaki yang sgt teruk dan berbau. Jika dilihat memang rasa geli tapi Cik Iffa sangat bersimpati dan runsing kerana ia menganggu Aizat yang ketika itu  sedang menumpukan perhatian di sekolah sebagai pelajar Ting 5. 


Pelbagai rawatan moden telah dibuat, ubat dimakan kesannya berkurang tetapi bila habis ubatnya, kembali seperti biasa. Kata doktor kerana sinus a.k.a resdung. Cik Iffa juga pernah membawa Aizat untuk berbekam membuang darah kotor. Kasihan rasanya ditoreh2 di bahagian jerawat itu. Bagi yang tidak pernah berbekam pasti ngeri melihatnya. Namun Alhamdulillah, Cik Iffa berjaya mencari penawar buat adik Cik Iffa. Kerana yakin keberkesanan produk Shaklee, Cik Iffa telah susunkan jadual pemakanan untuk adik bagi beberapa produk tertentu. 


Apakah produk-produknya? Bagi masalah kulit seperti Aizat (Berjerawat, nanah/resdung dan berminyak serta sensitif), Ini adalah Supplement yang disyorkan buat anda:


  1. Shaklee Vita – C
  2. Shaklee Vita – E
  3. Shaklee Alfalfa Complex
  4. Shaklee Vanilla Meal Shake
Berapa lama masa diambil utk menampakkan kesan? Bagi Aizat, bulan pertama mengambil Set diatas telah mula memberikan kesan positif dimana, kulit yang bernanah mulai kering. Kini Aizat telah consume Meal Shake untuk bulan ke-3 (3 canister) dan kulit Aizat semakin cerah (tidak lagi kusam), semakin licin, tidak lagi tumbuh jerawat (jika ada sgt terkawal katanya pada Iffa ketika berjumpanya baru-baru ini). Set di atas boleh digunakan sehingga 3-4 bulan.


Bagaimana pula cara pemakanannya? Semestinya anda akan dibimbing untuk mendapatkan hasil yang sama seperti Aizat kerana ianya EKSKLUSIF untuk anda yang mahu kelihatan CANTIK BERSERI dan tambil YAKIN di khalayak ramai.. Jangan biarkan masalah kulit muka menghalangkan keinginan anda dari melakukan aktiviti kegemaran anda!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.