Kesihatan bermula dari rumah

Tonik paling MELETOP, VIVIX!

vivix-bottle

Bukan main lagi tajuknya kan? Hahaha… Tapi itulah hakikatnya. VIVIX memang BEST dan MELETOP! Ok, saya bukan nak cakap pasal vivix sebenarnya. Saya nak cakap pasal diri saya yang dah mula consume vivix.

Ok, hari ini sudah hari ke sembilan. Pasti ada yang tahu apa perubahan yang saya dah rasa. Sebelum saya cerita pasal perubahan. Saya nak list dulu apa masalah yang ada pada diri saya.
Saya memang dah consume Shaklee sejak 2008. Tapi apabila mengandung dan menyusukan, ada beberapa produk yang akan saya ketepikan untuk sementara atau akan consume secara minima. Kalau orang biasa, yang hanya consume Set Family Wellness, saya yakin tidak timbul masalah ini. Untuk pesakit psoriasis macam saya ni, ada masa dah consume pun macam tak cukup gak rasanya.
Ok, saya listkan dulu masalah yang ada sebelum saya consume Vivix.
  1. Kulit kepala dan rambut sangat-sangat (very the very) berminyak! Tak perlu dah nak lumur kepala dengan minyak
  2. Muka pun berminyak juga, tapi tidak seteruk kepala.
  3. Penglihatan kabur – memang dah tahu ada perubahan power. Tapi sebab saya ada irregular cornea (nanti saya cerita), maka saya tak mahu tukar cermin mata dulu.. Tunggu lama sikit lepas consume vivix
  4. Kulit-kulit yang bersopak dan berkeruping. Of coursela kan.. Dah kata pesakit psoriasis, mana boleh lari dari ciri-ciri ni.
  5. Sinusitis yang teruk. Selama ni consume SR Vit C secara overdose untuk mengurangkan kekerapan bersin
  6. Rasa tidak selesa pada bahagian sendi. Ni pun memang masalah kepada pesakit psoriasis
  7. Perut buncit sket.
Ok.. Itu antara masalahnya. Adakah vivix dapat membantu saya? Perlu diingat, saya tidak consume vivix semata. Saya mahukan kesan yang terbaik, maka saya perlu berikan segala yang terbaik kepada tubuh saya. Nanti saya akan kongsikan beberapa perubahan yang telah berlaku.
Anda mahu mencuba VIVIX? Hubungi saya segera dan dapatkan konsultansi HANYA dari saya!
order sini

One Comment to Tonik paling MELETOP, VIVIX!

  1. Very good website – bookmarked

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *