Tsunami apa yang melanda SHAKLEE?

Tiba-tiba sahaja, sejak dari pertengahan Ogos (rasanya sejak National Conference 20012/2013 di Sunway Resort Hotel & Spa) saya perasan satu ribut taufan telah melanda HO (Home Office). Ops. Bukan sahaja HO, bahkan telah melanda hampir kesemua cawangan Shaklee di Malaysia.


Gila tak gila?
Adakah manusia sudah hilang kewarasan? Oh.. Adakah mereka sudah terlalu waras dan kemudian berpakat secara beramai-ramai untuk beralih kepada suplement yang lebih semulajadi? Pening juga memikirkan keadaan ini. Ini kerana cawangan kegemaran saya tidak lagi saya dapat kunjungi!
Saya ingin mengucapkan TAHNIAH dan SYABAS kepada mereka yang telah memilih Shaklee dalam kehidupan mereka. Ya, sebenarnya Shaklee telah bertapak di Malaysia sejak lebih 50 tahun yang lalu. Ya, dulu Shaklee pernah terkenal. Tetapi kini, Shaklee telah kembali dan menjadi satu fenomena ke dalam semua isi rumah. (mmmm…. boleh kalahkan fenomena AF ni!!)
Anda masih tidak percaya dengan apa yang saya katakan?
Anda boleh lihat koleksi gambar di bawah yang saya pinjam dari rakan-rakan Shaklee (dari FB mereka)
 Ni di cawangan Wangsa Maju.
Jam 930am, para pelanggan sudah beratur diluar kedai untuk menunggu mendapatkan nombor giliran.
Ini di dalam cawangan Wangsa Maju.
Dah ambil nombor, tunggu le nombor dipanggil.
Ini pula gambaran di HO.
Pada hari closing lebih kurang jam 830pm.
Ya, malam ya.
Belum gak lengang!


So, sapa nak jawab ni? Sapa yang p sebar2 kan virus #cintashaklee ni?? Korang kalau nak tengok aje, boleh. Silakan. Tapi jangan sampai meleleh airliur tgk Pak Rimau pengedar-pengedar Shaklee ni mengaum. Serius korang berputih mata. Kalu nak merasa Pak RImau mengaum, meh SMS/WhatsApp Cik Yut. Jangan tunggu lagi.


Cuma Cik Yut nak pesan. Tiada KEJAYAAN datang bergolek tanpa USAHA dan PENGORBANAN yang setimpal dengannya. Cik Yut tak ajar korang skim cepat kaya, skim goyang kaki tapi Pak Rimau mengaum. Nan ado sebarang skim. Yang penting, korang TABAH, CEKAL HATI, HATI KERING!! Itu je. Lain2 ilmu akan CIk Yut turunkan lepas korang tandatangan borang putih (eh, sekarang enroll guna online jek!!)
Untuk sertai kami, anda boleh hubungi saya.
*************************
Perunding Vitamin Anda : 
Yusrina binti Mohamat Hata (Lovelies Group)
Shaklee ID [ No : 818055]
Contact No : 019-2712601
Email : ibuaz.shoppe@gmail.com
Blog: http://www.sihat2u.com/
Like my Fanpage: https://https://www.facebook.com/Sihat2u

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.