Ostenutrix

FORMULASI BAHARU, NAMA BAHARU

03/12/2021 admin 0

Alhamdulillah. Penghujung November hari tu, ‘depa’ sampai dah. Tapi aku yang tak sempat nak update dalam blog. Hahaha… Sokmo tak sempat aku ni. Ok, buat […]

Fasa awal perkahwinan…

15/11/2021 admin 0

Orang kata, setiap 5 tahun perkahwinan, itu ada cabarannya. Fasa pertama, iaitu 5 tahun pertama adalah fasa yang paling mencabar. Ketika itulah kita akan lebih […]

ESP Sachet Shaklee

29/06/2021 admin 0

Kalau sebelum ni, setiap kali pergi travel atau outstation, antara perkara yang paling pening nak pikir ialah MACAMANA NAK ANGKUT ESP? Korang penggemar ESP tu, […]

Vaksinasi telah lengkap!

26/06/2021 admin 2

Alhamdulillah. 17 Jun 2021, aku telah berjaya melengkapkan vaksinasi C19. Tarikh asal ialah pada 18 Jun 2021. Tapi disebabkan aku perlu ke HKL bawa mak, […]