Cara mengurus Harta Pusaka

22/08/2022 admin 0

Sudah setahun pemergian mak. Alhamdulillah, segala yang perlu diuruskan, hampir selesai. Semasa hayat mak, mak yang akan bantu orang lain macamana nak uruskan berkaitan harta […]

Ostenutrix

FORMULASI BAHARU, NAMA BAHARU

03/12/2021 admin 0

Alhamdulillah. Penghujung November hari tu, ‘depa’ sampai dah. Tapi aku yang tak sempat nak update dalam blog. Hahaha… Sokmo tak sempat aku ni. Ok, buat […]

Fasa awal perkahwinan…

15/11/2021 admin 0

Orang kata, setiap 5 tahun perkahwinan, itu ada cabarannya. Fasa pertama, iaitu 5 tahun pertama adalah fasa yang paling mencabar. Ketika itulah kita akan lebih […]

ESP Sachet Shaklee

29/06/2021 admin 0

Kalau sebelum ni, setiap kali pergi travel atau outstation, antara perkara yang paling pening nak pikir ialah MACAMANA NAK ANGKUT ESP? Korang penggemar ESP tu, […]