Berminat nak jadi ahli Shaklee? Apa faedahnya?

Salam…

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran sebanyak RM65, ataupun membuat pembelian produk Shaklee melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma –> dilakukan sekali seumur hidup!
Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 818055 sebagai sponsor.
Untuk mendapatkan newsletter dari Shaklee, hanya perlu bayar RM20 setiap tahun.

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Maksimum registration ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Maintain point dan keahlian

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Tak perlu.

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 818055 sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes trial pack Shaklee.

Apa nak buat jika saya dah daftar dengan orang lain tapi nak join bisnes Shaklee trial pack?

Anda boleh tukar upline dengan register semula. Anda perlu membuat pembayaran untuk menjadi ahli seperti mula2 mendaftar. Anda boleh menggunakan ID saya sebagai sponsor anda, 818055.

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee

Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli (seperti dalam Senarai harga). Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.
Dengan menjadi ahli di bawah Shaklee trial pack (menggunakan ID saya 818055 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.
Saya mengucapkan selamat datang kepada ahli2 Shaklee yang baru mendaftar di bawah Sihat bersama Ibuaz. Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya di ibuaz.shoppe[at]gmail.com untuk maklumat lanjut.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.