Cara mengatasi beguk dengan Shaklee

Dari post sebelum ini,

Kita dah tahu beguk tiada rawatan khusus. Doktor hanya mencadangkan paracetamol kepada pesakit supaya dia dapat menahan sakitnya. Namun begitu, ada ikhtiar lain yang boleh dilakukan sekiranya anda atau ahli keluarga anda terutamanya si kecil terkena penyakit beguk ini.

 

Ikhtiar menggunakan suplemen

 

 

Nutriferon : NutriFeron® adalah sebatian proprietari eksklusif ekstrak empat tumbuhan yang diperolehi daripada biji labu, bunga Safflower, biji plantago dan bunga Japanese Honeysuckle.

Menguatkan sistem imun dalam 3 hari  ia adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia. kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu untuk merangsang dan meningkatkan keseluruhan sistem imun badan dengan menghubungi pembunuh semulajadi dalam badan untuk tindakan: T-sel, B-sel, dan macrophage.

Performance Drink : Performance Drink sebenarnya minuman isotonik tanpa berkarbonat. Cara bancuhannya tambahkan 1-2 sudu besar ke dalam 250ml air. Namun PD perlu disimpan ke dalam peti air demi memastikan ianya berada pada suhu sejuk.

Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik. Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.

Herbal Blend® Multi-Purpose Cream

  • Krim yang melegakan dan diuji secara klinikal ini berkesan untuk melembutkan kulit anda, termasuk kulit yang kasar dan keras pada lutut, siku dan kaki
  • Dengan kesejukan mentol dan tidak melekit
  • Dirumus daripada ekstrak tulen herba semula jadi yang sungguh menyegarkan termasuk sej, horse chestnut, yarrow dan rosemary

Ini ialah ikhtiar kita untuk bantu kurangkan kesakitan dan juga bantu mempercepatkan penyembuhan. Virus yang ada tu memang susah nak dihapuskan, tapi sekurangnya kita ikhtiar ia tidak melarat.

 

Untuk pembelian pantas, boleh klik gambar di bawah. Lepas tu, jangan lupa contact saya ya.

 

Hubungi saya (Yusrina) sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan berkaitan dengan masalah kesihatan dan pemakanan.
=========================
Yusrina Hata (818055) – 0192712601
Shaklee Certified Product Trainer
Breastfeeding Peer Counselor
Psoriasis Fighter
=========================

 

 

 

1 Trackback / Pingback

  1. Cara merawat beguk | Shaklee Bandar Baru Bangi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.