Kekal segar sepanjang hari!

Salam…

Alhamdulillah. 3 hari sudah kita berpuasa. Saya kena mengaku bahawa puasa kali ni amat mencabar. Berbanding dengan 3 kali waktu mengandung yang lepas. Mmg saya cepat penat dan sentiasa lapar. Malah sebelum bulan puasa lagi, dari usia kandungan baru masuk 2-3 bulan lagi saya dah kepenatan. Jadi untuk mengatasi rasa penat yang melampau di bulan puasa ni, saya amalkan untuk makan kurma di waktu sahur dan juga minum 1-2 gelas campuran Performance Drink, ESP dan Meal Shake (Triple Gem). Selalunya saya ambil ESP sahaja. Tapi untuk bulan puasa, kenalah ada extra!
Performance – untuk kurangkan dehidrasi dalam badan (bantu tubuh menjaga kestabilan bendalir)
ESP – memberi tenaga yang berpanjangan dan membaikpulih sel-sel dan tisu-tisu yang rosak.
Meal Shake – seakan berasa kenyang sepanjang hari. Mengandungi protin serta 12 vitamin dan 7 galian lengkap yang diperlukan oleh tubuh badan.


Segelas Triple Gem dan semangkuk nasi goreng bersedia untuk berkhidmat!!


Sememangnya ramai ibu-ibu yang menyusu (pengguna SHAKLEE!) telah menggunakan Triple Gem. Ini bagi membantu mereka mendapat dan mengekalkan kuantiti dan kualiti susu perahan disepanjang bulan puasa ini. Sekiranya anda belum pernah mencuba, dan teringin untuk mencuba, jangan segan-segan untuk hubungi saya melalui email ibuaz.shoppe@gmail.com atau 019-2712601.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.