Mahu kurus semasa penyusuan?

Sesuai ke diet kalori rendah semasa anda menyusukan?

 
Penyusuan memerlukan banyak nutrien & membakar banyak kalori. Dalam usaha untuk menghasilkan bekalan susu, badan memerlukan bekalan yang nutrien & tenaga yangt banyak. Ibu baru perlu memberi tumpuan kepada diet memakan yang seimbang yang kaya dengan bijirin penuh, buahbuahan segar dan sayursayuran, dan daging tanpa lemak. Tambahan 500 kalori sehari lebih daripada keperluan biasa adalah disyorkan semasa penyusuan. 

Jadi, sudah tentu diet kalori rendah TIDAK SESUAI dengan ibu yang menyusukan si kecil. Ya, ramai ibu yang mahukan berat badan mereka kembali kepada keadaan sebelum mengandung. Memang ramai yang tak boleh tahan nak tunggu sehingga 9 bulan atau setahun untuk dapat berat atau bentuk badan itu.

Bagaimana Shaeklee dapat membantu?
Anda masih menyusukan dan pada masa yang sama, badan anda dapat kembali ke bentuk asal. Dengan set 3M, Lecithin atau Omega serta Herblax, ia bukan satu masalah. Anda masih mengekalkan diri untuk membekalkan tenaga bagi menghasilkan susu, pada masa yang sama membakar lemak-lemak yang tidak digunakan untuk membantu anda menguruskan badan.
Dengan pengambilan secara istiqamah, InsyaAllah, anda akan mendapatkan hasil bagi kedua-dua ini.
Berminat untuk mendapatkannya pada HARGA ISTIMEWA
Hubungi saya : Yusrina binti Mohamat Hata (Yus) 
SID : 818055 
SMS/WhatsApp : 019-2712601 
Emel : ibuaz.shoppe@gmail.com 
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease *

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.