Membeli sambil menderma!

Bersempena dengan promosi pembelian MealShakes pada bulan ini, Shaklee Malaysia bersama dengan MyKasih Foundation telah melancarkan program “Love My Neighbourhood”. 

MyKasih Foundation ialah sebuah pertubuhan bukan keuntungan yang menyediakan program bantuan makanan, kesihatan dan kesedaran celik kewangan, pendidikan kanak-kanak dan program latihan kemahiran kepada rakyat Malaysia yang kurang bernasib baik.
Shaklee Cares ialah sebuah organisasi bukan keuntungan disokong secara terbuka, yang diasaskan pada tahun 1992 di tengah Taufan Andrew. Pertubuhan kebajikan ini komited untuk membantu orang yang terlibat secara langsung oleh bencana alam dan kecemasan, serta kumpulan warga akar umbi yang bekerja di kawasan-kawasan terjejas.

Sumbangan Shaklee Cares terdiri daripada produk makanan dan bekalan air bersih, dan juga sumbangan wang tunai dan masa kepada sukarela. Sejak tahun 1992, beribu-ribu jam masa Sukarelawan dan berjuta-juta dolar dalam bentuk wang tunai dan produk sumbangan telah diberikan kepada membantu ahli keluarga Shaklee & membina semula komuniti mereka. 

105 dari jualan Set 3+1 MealShakes akan dikumpulkan dan disalurkan kepada keluarga yang kurang bernasib baik. Marilah  bersama-sama menjayakan program ini. Shaklee Malaysia mensasarkan kutipan sebanyak RM1 juta untuk diberikan kepada 2000 keluarga setahun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.