Sakitnya sendi!

Sakitnya sendi! – Selalu orang akan cakap ini penyakit orang tua. Tak juga. Sekarang ni, orang muda pun senang dapat penyakit ni. Tapi penyakit ni memang takan berlaku kepada orang yang banyak tidur, kurang bekerja dan malas.

Penyakit sendi boleh berlaku kepada sesiapa sahaja yang melakukan pergerakan secara keterlaluan. Atau juga berlakukepada orang yang pernah mengalami kemalangan. Jadi, tidaklah orang tua sahaja yang akan mengalami masalah sendi ni.


Ada banyak rupanya masalah ketidakselesaan sendi ni. Boleh lihat gambar di bawah. 


Ok, saya bukan nak cerita mengenai masalah sendi. Saya sebenarnya nak kongsi salah satu produk Shaklee yang boleh membantu mengurangkan masalah sakit sendi ini.Salah satu dari fungsi produk ini ialah meningkatkan pergerakan badan dengan menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.=====================================
PENGALAMAN PUAN FARIHAH ABU KASIM (LOKASI)
“Ayah saya terjatuh dan sakit pada kakinya. Jadi susah nak berjalan dan solat. Dia pula bukannya jenis yang percaya kepada suplemen..
Saya offer ayah saya dengan Shaklee Collagen Powder
Lepas dua minggu ayah saya konsisten makan Shaklee Collagen  ni, ayah saya kata kaki dia DAH TAK SAKIT. Senang nak bangun dah sekarang.Nak berjalan pun lebih laju sekarang. Ayah dah boleh solat seperti biasa. Berdiri..
Alhamdulillah..
Saya gembira sebab dapat bantu ayah saya. Selama ni sakit dia, dia tanggung sendiri. SEKARANG, rasa sakit pun dah tak ada… Syukur..” 
=====================================
Ya, CikYut jarang nak cerita pasal collagen kerana kebiasaannya untuk masalah sendi, CikYut fokus kepada AJHT, Ostematrix dan Omega Guard. Namun setelah ramai yang mencuba Shaklee Collagen Powder untuk masalah sendi, maka CikYut bercadang untuk mewar-warkan perkara ini kepada nada semua.
Jangan tunggu lagi..
Hadiahkan Shaklee Collagen Powder kepada mak ayah sekarang!

WhatsApp “COLLAGEN” ke 0192712601WhatsApp “COLLAGEN” ke 0192712601WhatsApp “COLLAGEN” ke 0192712601


——————————————————————————————————-

* This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases.

——————————————————————————————————-

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.