Saya sudah jatuh cinta!

Amboooi.. bukan main lagi tajuk post hari ni. hehehe… Jangan marah ya cinta hati saya! Sayang tetap no 1. Cumanya saya sudah teramat jatuh cinta dengan produk ni!

Semenjak saya mula makan untuk mengurangkan rasa keresahan menghadapi penyakit saya, saya selalu buat spotcheck pada diri sendiri. Tengok ada perubahan tak di mana-mana pada bahagian badan. Perlu ingat, psoriasis tidak akan baik sepenuhnya, tapi yang menghidapinya perlulah berusaha untuk mengatasi keadaan supaya ia tidak menjadi lebih teruk lagi.

Sejak mengambil GLA Complex, ada bahagian yang selalu kemerahan pada badan kini mula kembali ke warna asalnya. Bila ia kembali ke warna asal, ini bermaksud, saya akan rasa kurang gatal! Yippie.. I mmg loike this produk! Bila badan merah-merah, maksudnya saya akan rasa gatal dan mula la tergaru sana, tergaru sini… Alhamdulillah, sejak consum GLA, kegatalan itu sudah berkurangan. Tidak le asik tergaru aje depan pesakit (malu oooo)


Apa itu GLA ?

GLA (Asid Gamma Linolenik) yang digunakan oleh ramai wanita untuk mengekalkan rasa kesejahteraan sepanjang kitaran bulanan mereka.
GLA adalah asid lemak Omega-6 yang tubuh kita gunakan untuk membentuk prostaglandin mujarab, bahan-bahan seperti hormon yang membantu tubuh untuk mengawal proses badan biasa banyak.
Minyak biji bunga matahari adalah satu lagi sumber asid lemak Omega-6.
Mengandungi vitamin E, yang membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan membantu mengekalkan sel integrity.


* Menggalakkan kesejahteraan semasa kitaran haid *
* Menyokong sistem imun *

Buat mereka yang juga sering mengalami kulit yang kemerahan dan kegatalan, boleh mencuba GLA Complex. Boleh email kepada saya di ibuaz.shoppe@gmail.com atau smskan kepada saya 019-2712601 untuk konsultasi percuma.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.