Testimonial : Mengerjakan umrah tanpa sebarang masalah

Syukur bila mendengar ada teman-teman yang mahu mengerjakan umrah. Dapat juga mereka menjejakkan kaki mereka ke sana. Rezeki mereka. Saya sedang berusaha ke arah itu. Semoga dengan izinNya, saya dapat membawa seluruh keluarga saya ke sana.

Umum tahu keadaan cuaca di sana, panas dan sejuknya kadang kala melampau. Sebagai hambaNya yang sedang membawa diri yang kerdil sudah pasti kita mahu menyudahkan sesi umrah tanpa sebarang masalah. Jadi atas usaha kita untuk mengelakkan dari mengalami sebarang masalah. Pengambilan supplemen adalah antara salah satu usaha. Yang lainnya kita bertawakal kepadaNya.

Seorang teman dari Jaringan Euphoria baru sahaja kembali mengerjakan umrah. Lantas beliau berkongsi ini dengan kami :


Testimonial : Sy mencari suppliemnt yg sesuai utk diri esp utk mengerjakn umrah pd bln ramadhan yg sgt memerlukn ketahan physical & mental 🙂 Azrin Mohd mencadangkn Set A + PD sebagai bekalan. Alhamdulillah…berkat pengguna suppliemnt n PD, kami sekeluarga sihat tanpa batuk, selsema & demam ketika di tanah suci & sekembali ke tanah air. Kami dpt menjlni ibadah dgn sempurna tnpa rasa letih & kepenatan dgn keadaan cuaca panas sehingga mencecah 54deg. Selain tu,dgn Cinch Mix Shake & Lecithin sy berjaya menurunkn berat sbyk 2kg pd minggu petama & seterusnye. Thanks Rin for your advice! terus terpikat nk join shaklee 🙂
 ·  ·  · August 20 at 7:28am 


Subhanallah. Ya, apapun boleh berlaku di sana. Kerana apa sahaja yang berlaku dalam kehidupan kita, setiap saat, setiap minit adalah atas keizinanNya. Kita hanya berusaha. Boleh email kepada saya di ibuaz.shoppe[@]gmail.com atau sms kan kepada saya 019-2712601 untuk mendapatkan pandangan dan konsultasi percuma.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.