Vivix bukan sekadar untuk awet muda!

Bapa saya sudah makan Vivix. Alhamdulillah. Warna kemerahan melampau di kakinya nampak semakin bersih. Tapi Bapak baru makan 2 botol. Untuk mendapatkan hasil, setiap pesakit perlu sabar dan tabah. Ada orang mungkin makan 2 botol dah menampakkan hasil. Ada yang mungkin perlu makan 3-5 botol, bergantung dengan keadaan penyakit. Ini kerana ia mengalami perubahan secara semulajadi. Tiada paksaan pada sel. Kita perlu beri masa kepada sel untuk berkeadaan baik semula.

“Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix iaitu ia mengandungi resveratrol yang kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merah. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan. Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim),” katanya. Menurut Carsten, Vivix berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki sel DNA serta memberi kesan positif kepada genetik sekali gus mengurangkan sel penuaan. Katanya, Vivix kini menjadi perhatian pengguna di seluruh dunia disebabkan kebaikan kandungan selain melawan pelbagai jenis penyakit. Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Dengan hanya minum sesudu sehari, pengguna akan merasai perbezaannya. Minuman yang sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 18 tahun ke atas itu juga boleh dijadikan masker pada wajah iaitu caranya dengan menyapu dan biarkan beberapa minit untuk dilihat hasilnya.”

p/s: VIVIX tidak boleh diambil oleh kanak-kanak, wanita mengandung dan menyusukan anak (sebab itu saya masih belum mencubanya!).


Jika suami, ibu ataupun ayah anda kurang suka menelan vitamin, VIVIX adalah jawapan bagi anda untuk menggalakkan pengambilan suplemen kepada mereka! HANYA SATU SUDU TEH SEHARI DEMI MELESTARIKAN KESIHATAN MEREKA. Boleh hubungi saya untuk info dan pesanan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.